Generel

SwErfa beskæftiger sig med forskellige aspekter indenfor SOLIDWORKS, fra Add-inn's over tegning af avanceret geometri til SOLIDWORKS’ samarbejde med anden software.

SOLIDWORKS PDM/CAD Admin

Møder/år: 3-4

Beskrivelse

Vi snakker om brugen af PDM og SolidWorks på systemniveau.
Da det unægtelig hører sammen med andre systemer/processer i virksomheden, kommer vi også forbi ERP og proces med andre faggrupper i virksomheden (Salg, Marketing, Produktionen osv.).
Vi snakker om strategier for processer, f.eks. CN, hvordan man Releaser osv.

Agendaen/udgangspunktet er helst problemer som de enkelte medlemmer roder med i hverdagen og derfor ønsker de andres holdning til og/eller måske allerede har en løsning på.

Vi plejer at få vist nogle af de løsninger som de har på den Virksomhed vi besøger.

Der er medlemmer som har brugt PDM/Solidworks som Administrator i mange år, men også nye som søger hjælp til, hvordan de skal gribe det an i deres Virksomhed.


Gruppen er for alle der har interesse.


Simulation

Møder/år: 3-4

Beskrivelse:

Simulation gruppen er for SOLODWORKS brugere der arbejder med test og beregninger af styrke og flow.
På gruppens møder tager vi udgangspunkt i deltagernes udfordringer og løsninger. Der er emner indenfor bl.a. FEM/FEA, Flow-simulering, Sprøjtestøbe-simulering og Motion Analysis.
I gruppen kommer blandt andet virksomheder fra fødevareindustrien, energisektoren og køleleverandører.


Gruppen er for alle der har interesse.

SW Composer

Møder/år: 2-3

Beskrivelse:

SW Composer erfagruppen er for brugere der arbejder med Composer til at udarbejde manualer, dokumentation, styklister, animiationer og interakive animationer og lignende.
Gruppen er startet i 2012, og er som de andre grupper også åben for virksomheder der endnu ikke har anskaffet SolidWorks, men som ønsker at vide mere om hvordan andre anvender SW Composer.


Gruppen er for alle der har interesse.


Electrical:

Møder/år: 2-3

Beskrivelse:

Dagsorden for møderne er sat af den som indkalder eller noget som deltagerne sidder og roder med i hverdagen. Det kan være alt fra: at vise hvordan man gør, til at man har brug for sparring.

Måske har den Virksomhed, der inviterer mulighed for at vise noget fra deres system omkring, hvordan de gør tingene.

 

Gruppen er for alle der har interesse.

DriveWorks

Møder/år: 3-4

Beskrivelse:

DriveWorks gruppen beskæftiger sig med alle former for automation af din hverdag, lige meget om det drejer sig om produktkonfigurering eller en salgkonfigurator der skal kommunikere med andre systemer som dit ERP system eller lignende. 
Gruppen består både af medlemmer med mange års erfaring indenfor automatisering, medlemmer der kun lige er kommet igang og medlemmer der kun lige er begyndt at snuse til området. 

 

Gruppen er for alle der har interesse.


3DExperience

Møder/år: 3-4

Beskrivelse:

Omdrejningspunktet er 3DExperience platformen og hvad den kan dyde på fra PLM til de enkelte apps og roller på platformen. Hvordan man bedst implementerer 3DExperience og migrering sine filer.   

 

Gruppen er for alle der har interesse.3D-Print

Møder/år: 2-3

Beskrivelse:

Dagsorden for møderne er sat af den som indkalder, og kan være alt fra: at vise hvordan man gør, til at man har brug for sparring.

Omdrejningspunktet er 3D-Print i form af Hardware & software og hvordan man modellering på den rigtige måde til 3D Print, og meget mere.

 

Gruppen er for alle der har interesse.